Fluensys | Tratare UV
1072
page-template-default,page,page-id-1072,page-child,parent-pageid-576,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Tratare UV

Cea mai modernă soluție pentru cea mai pură apă

Singura tehnologie care asigură 99.99% procent de dezinfectare a apei este cea de tratare cu UV. Aceste sisteme aplicate cerințelor industriale au devenit standardele de calitate pentru industria alimentară, a băuturilor sau cea farmaceutică.

Sistemele industriale de tratare a apei cu UV asigură un randament ridicat și, mai important decât orice, asigură distrugerea tuturor microorganismelor și în special a celor care sunt rezistente la tratare prin clorinare (Cryptosporidium și Giardia). De asemenea, aceste soluții garantează păstrarea nealterate a gustului și mirosului apei, nu adaugă nici un fel de compuși chimici în apă și funcționează automat.

FLUENSYS are un parteneriat cu unul dintre cei mai importanți producători de sisteme de tratare a apei cu UV pentru uz industrial, Berson pentru care asigură distribuția și montajul produselor din gama Streamline sau Proline.

Te interesează detalii tehnice despre sistemele industriale de tratare a apei cu UV? Contactează-l pe unul dintre inginerii FLUENSYS sau sună-ne la tel. 021.413.14.39

Ești interesat de gama de produse casnice de tratare cu UV a apei? Accesează MyUV, gama casnică de produse de tratare a apei cu UV inventat de FLUENSYS pentru ca tu să îți reinventezi standardele de calitate ale apei din propria casă.