Fluensys | Proiectare
694
page-template-default,page,page-id-694,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Proiectare

Configurare/Personalizare

Proiectarea soluțiilor de management al apei se face la FLUENSYS abia după ce inginerii noștri înțeleg perfect care sunt particularitățile proiectului: parametrii hidraulici, concentrații de poluanți, morfologia terenului, prezența acviferelor în apropierea suprafeței solului (daca este cazul), spațiul avut la dispoziție, etc.

Detalii

Asistență pentru proiectanți

La FLUENSYS fiecare client lucrează cu propriul său proiectant. Indiferent cât de complex este proiectul, clientul va avea întotdeauna același inginer proiectant la dispoziție care va coordona activitatea colegilor săi și care va putea oferi astfel informații complete și actuale.

Detalii

Proiecte la solicitare

Adesea un proiect bun este tot ce are un client nevoie. Identificarea unor soluții tehnice optime, folosirea competențelor și experienței acumulate în proiecte anterioare pentru a-i propune clientului soluții funcționale, integrarea de soluții tehnologice și metodologii inovative sunt ingredientele principale ale unui proiect de succes.

Detalii

Scriere proiecte de finanțare

FLUENSYS oferă soluții de finanțare pentru clienții săi prin acordarea de consultanță pentru accesarea de fonduri nerambursabile pentru agricultură, zootehnie, acvacultură, industrie și pentru modernizării/construcții de clădiri.

Detalii