Fluensys | Evenimente demo
712
page-template-default,page,page-id-712,page-child,parent-pageid-708,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Evenimente demo

La FLUENSYS credem că cei peste 20 de ani experiență ca integrator în tehnologia apei nu aduc o satisfacție deplină dacă know-how-ul astfel câștigat nu este transferat și către client.

De aceea am creat nu doar cursuri de specializare ci și evenimente practice în care, alături de specialiștii din Comunitatea FLUENSYS  putem vedea, analiza și testa împreună echipamente, tehnologii și sisteme de management al apei.

În unele dintre aceste evenimente veți putea să vedeți echipamente de filtrare, de intervenție pe rețele de apă sau de automatizare a stațiilor de pompare sau de epurare. În alte evenimente veți fi invitați pentru a vedea chiar la lucru sisteme integrate de management al apei.

De fiecare dată un consultant FLUENSYS vă va oferi individualizat, toate informațiile de care aveți nevoie și vă va transmite documentațiile tehnice pe care le veți solicita.

Te-ai înscris în Comunitatea FLUENSYS? Vei primi atunci pe email invitația de a participa la următorul nostru eveniment demo.

Calendarul evenimentelor FLUENSYS Demo

(de completat)