Fluensys | UTCB
710
page-template-default,page,page-id-710,page-child,parent-pageid-708,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

UTCB

Fluensys este unul dintre partenerii tradiționali ai Universității Tehnice de Construcții București, Facultatea de Hidrotehnică, Departamentul de Inginerie Hidrotehnică. Încă din 2012 realizăm împreună cu colectivul UTCB stagii tehnice de pregătire pentru specializare în sisteme de canalizare cu vacuum.

Vrei să te specializezi în sistemele de canalizare cu vacuum?

Înscrie-te acum în Comunitatea Fluensys pentru a primi oferte speciale de specializare, invitații la evenimente demo și documentație tehnică actualizată!

Stagiile tehnice de pregătire pentru sistemele de canalizare cu vacuum sunt susținute periodic și sunt adresate proiectanților, antreprenorilor, operatorilor de utilități cât și tuturor persoanelor interesate.

Stagiul tehnic de pregătire pentru sistemele de canalizare cu vacuum durează două zile iar in cadrul acestora sunt prezentate in detaliu sistemele, componentele acestora cat si modul de dimensionare.

Vrei să afli mai multe despre stagiile de sprecializare pentru sistemele de canalizare cu vacuum? Contactează-l pe unul dintre specialiștii Fluensys.