Fluensys | Clorinatoare cu vid
1093
page-template-default,page,page-id-1093,page-child,parent-pageid-576,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Clorinatoare cu vid

Siguranța garantată de cei mai buni!

Tehnicile clasice de tratare a apei (cu clor) încă sunt cele mai răspândite și eforturile FLUENSYS sunt orientate către identificarea celor mai performante sisteme care oferp un grad maxim de siguranță în exploatare.

Cele mai grave accidente care pot avea loc sunt cele legate de scăpări de clor în stațiile de tratare a apei. Clorinatoarele cu vid practic anulează acest risc. Deoarece clorul nu este sub presiune, riscurile sunt aproape zero.

Clorinatoarele Regal (pentru care FLUENSYS are distribuție exclusivă în România) absorb clorul din rezervor printr-un efect de vid care apare când apa curge prin ejector. Practic chiar dacă ar exista scurgeri de cor, sistemul se închide automat.

Ai nevoie de consultanță pentru a alege cele mai sigure și mai durabile sisteme de clorinare? Consultă-te cu unul dintre inginerii FLUENSYS