Fluensys | Configurare, personalizare
939
page-template-default,page,page-id-939,page-child,parent-pageid-694,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Configurare, personalizare

La FLUENSYS fiecare proiect este special

Proiectarea soluțiilor de management al apei se face la FLUENSYS abia după ce inginerii noștri înțeleg perfect care sunt particularitățile proiectului: parametrii hidraulici, concentrații de poluanți, morfologia terenului, prezența acviferelor în apropierea suprafeței solului (daca este cazul), spațiul avut la dispoziție, etc.

Pornind de la aceste date se întocmesc breviarele de calcul, se aleg echipamentele și se proiectează tehnologia aleasă, respectând standardele, normativele și reglementările legale în vigoare.

Echipa FLUENSYS va propune soluția optimă de realizare a proiectelor atât din punct de vedere tehnic cât şi economic. De aceea alegem cu precădere configurații de echipamente și tehnologii ce presupun costuri minime de operare și întreținere, la parametrii tehnici proiectați. Tehnologiile și echipamentele folosite sunt de înalta calitate și performanță, fie că sunt rezultate ale cercetărilor proprii brevetate, fie că sunt produse de către alți profesioniști din domeniu.

Echipa de proiectare de la FLUENSYS realizează atât proiecte pentru lucrări de retehnologizare, cât și proiecte pentru lucrări noi. În proiectele de retehnologizare se încearcă folosirea cât mai eficientă a resurselor existente, astfel încât, fără a face rabat de la cele mai înalte standarde de calitate și performanță, să rezulte lucrări economice și care să răspundă în întregime temei de proiectare. Pentru proiectele noi, se urmărește oferirea de soluții cât mai compacte, care să implice o instalare simplă (în unele cazuri doar racordările la intrarea și ieșirea instalațiilor) și o operare facilă.

Proiectanții FLUENSYS tratează cu atenție și rigurozitate toate lucrările indiferent de dimensiunea sau complexitatea lor, folosind programe de proiectare de ultimă generație și metodologii și tehnici actuale, ca urmare a formării profesionale continue.